Siirry sisältöön

Toimitilat Helsingissä

Monipuolista ja muunneltavaa toimitilaa vuokrattavana Helsingissä Roihupellossa

Tarjoamme yritysasiakkaille vuokrattavaksi laadukkaita sekä eri käyttötarkoituksiin soveltuvia toimitiloja ja tuotantotiloja Helsingin Roihupellon teollisuusalueelta. Tarjoamme laajan valikoiman tiloja, jotka sopivat niin tuotantoon, varastointiin kuin toimistotyöhönkin. Tilat sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Roihupellossa. Alueelta on hyvät liikennöintimahdollisuudet itään, länteen ja pohjoiseen sekä etelään, kohti Helsingin ydinkeskustaa.

Tuotantotilat

Etsitkö tiloja tuotantotoimintaasi varten? Meillä on tarjolla monipuolisia ja muunneltavissa olevia tuotantotiloja, jotka soveltuvat monenlaiseen liiketoimintaan.

Lue lisää vuokrattavista tuotantotiloista

Varastotilat

Jos tarvitset tilaa varastointiin ja logistiikkaan, löydät meiltä monipuoliset vaihtoehdot. Varastotilamme ovat turvallisia, hyvin valaistuja ja helposti muokattavissa vastaamaan erilaisia varastointitarpeita. Joustavat ratkaisumme mahdollistavat optimaalisen tilankäytön.

Lue lisää vuokrattavista varastotiloistamme

Toimistotilat ja toimistohuoneet

Toimiston tulisi olla inspiroiva työympäristö, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita. Tarjoamme viihtyisiä toimistotiloja sekä yksittäisiä toimistohuoneita, jotka tukevat tehokasta työskentelyä. Tiloja on mahdollista myös tarpeen mukaan muunnella.

Lue lisää vuokrattavista toimistotiloista

Autotallit

Tutustu myös autotallien vuokraukseemme täällä.

Roihupelto on monipuolinen ja sijainniltaan loistava paikka yrityksellesi

Roihupellon teollisuusalue sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Itä-Helsingissä, Itäväylän ja Viilarintien eritasoliittymän välittömässä läheisyydessä. Roihupellossa sijaitsee mm. runsaasti uutta ja vanhaa teollisuutta, kaikenkokoisia yrityksiä sekä erilaisia palveluita lounaspaikoista kauppakeskukseen. Kasvavana seutuna se houkuttelee koko ajan yhä enemmän yrityksiä alueelleen.

Löydä täydellinen toimitila liiketoimintasi tarpeisiin Helsingissä. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää monipuolisista toimitilojen vuokrauspalveluistamme.